Sjukstuga…

Usch, jag har lyckats bli totalt genomförkyld med feber och en ganska otäck hosta..känns som om lungorna skulle skaka sönder…inte trevligt! Men det värsta är nästan orken… jisses… orkar verkligen ingenting! Länge sedan jag känt mig så vissen. Tur man har en snäll sambo som både julhandlar, städar och rastar hundar…

Idag var det ju återbesök på rehab med Tim och tyvärr fick Jonas åka själv då jag inte orkade ens det… dumt eftersom jag har mest koll på Tim men ibland får man göra så gott man kan helt enkelt. Marie hade känt igenom Tim innan han fick simma och efter och hon tyckte han kändes fin idag, ingen värmeökning. Hon hade kylt Tims sena efter simmet och vi ska börja göra det vi också när vi simmat honom för att motverka att han svullnar upp. Han hade även fått ultraljudsbehandling av senan. Marie hittade även lite stelhet fortfarande i höger armbåge/skuldra så vi ska jobba vidare med massage/intraljud. Tim kommer fortsätta äta ½ tablett rimadyl morgon och kväll tills mitten av nästa vecka då jag ska prova och sänka till ¼ tablett. Vi kunde även successiv öka hans promenader lite till så det känns som att vi är på väg åt rätt håll igen efter svackan sist. Skulle höra av mig till rehab efter nyår när folk är tillbaka från julledigheten så får vi se hur vi jobbar vidare då. Skönt att han inte är sämre, inte visar nån värme och inte verkar ha ont i alla fall… det känns som det viktigaste, att han inte går med smärta!

Nu väntar fortsatt viloläge för min del i den mån det går att ligga för den eviga hostan…hundarna är för stunden mutade med ben…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sjukstuga…

 1. Sån där hosta – usch! Ibland får man palla upp sig med kuddar och sova halvsittande. Säger matte. Hoppas verkligen att du blir bra fort, duktiga Anna-matten!!!
  Och så är vi glada att Timsen inte är sämre, snarare visar tecken på återhämtning och bättring! Härligt!
  Vi vill också tacka för kommentaren hos Kasper. Även om vi åtminstone för närvarande inte längre svarar på varje kommentar för sig. Men vi uppskattar allt stöd och alla goda tankar. Kan säga att det inte känns så bra hos oss just nu. Men vi hoppas fortfarande.

 2. Men usch vad tråkigt att du är sjuk nu när det är jul 😦 Förstår precis hur du känner, ja har också nyligen varit förkyld och helt orkeslös 😦 Som tur hade jag iaf ingen hosta, hu vad jobbigt att sova om man hostar hela tiden.

  Vad kul att det verkar gå åt rätt håll med lille Tim 🙂 Håller tummarna att det fortsätter så 🙂

  Får passa på att önska dig också en God Jul 🙂
  Kram

 3. Jag och Vinja tassar bara in för att önska er en Riktigt God Jul 🙂

 4. En riktigt GOD JUL önskar jag samt de 4-benta er!!! Kurera er ordentligt så ses vi 2012 🙂 Kram!

 5. Önskar er en GOD fortsättning på julen och att ni också snart ska vara friska o pigga!
  Ha de gott
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s