Bästa husse och tråkiga matte…

Just nu gör jag inte många knop här hemma, var på vårdcentralen i fredags och blev insatt på penicillin då jag lyckats dra på mig en lunginflammation…Inte konstigt jag känner mig riktigt risig 😦 Känns som om någon stoppat brustabletter i lungorna på mig och jag hostar och låter allmänt otrevligt…urk! Alternerar mellan sängen och soffan och försöker hitta sätt att sitta/ligga utan att hosta konstant…inte helt lätt. Ina tycker jag är lite läskig med allt mitt hostande så hon håller sig mest hos husse, Tim försöker tappert stötta matte med att vara nära men han ger upp när jag låter som värst och går undan.

Jonas har dock varit en riktigt ängel, servat med julmat, rastat hundar, plockat och donat… Min far var här på julafton även han i ett ganska dåligt skick då han klämt ischiasnerven… så det var en stukad skara som firade julafton… Hundarna var dock glada, dom fick både märgben och paket som innehöll varsin gosedjurspipis. Lite bilder från julhelgen kommer framöver när jag orkar sätta mig med det.

Idag när jag låg och vilade tog Jonas på eget bevåg med sig Ina och åkte iväg och la ett spår till henne… Först gick dom en rejäl runda så hon fick vara lös och rasa av sig den värsta överskottsenergin hon samlat på sig den sista tiden nu när jag varit dålig. Därefter blev det ett spår där Jonas lagt ut dels en plastbit som hon markerade och sen några stopp med frolic i spåret för att få henne att sänka farten/använda näsan. Ina har ju knappt spårat något det här året och det var första gången med husse…. Han hade filmat det hela så jag fick se hur det gick…. Gissa om han är värd sin vikt i guld just nu Husse!, tänk vad härligt att se en nöjd Ina medan jag själv  inte är kapabel till någon form av aktivering.

Spårfilmen kommer här, kanske inte så roligt för andra att titta på 7 minuter spår men kul för mig att se och det är det jag har att bjuda på just nu när läget är som det är här hemma.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bästa husse och tråkiga matte…

 1. Låter inte som nån kul jul att vara sjuk 😦 Hoppas att du blir bättre snart nu då när du fått lite medicin 🙂
  Vad bra att sambon hjälper till att aktivera Ina med spår när du är sjuk.

  Krya på dig 🙂
  Kram

 2. KRYA PÅ DIG!!!
  Stor styrkekram från oss alla!

 3. Ibland är de bra att ha hussarna! De brukar kliva fram när det gäller. Bli frisk fort nu så att du får din ork tillbaka 🙂 Kram

 4. Kicki skriver:

  Krya på dig å härligt att Jonas ger sig ut med Ina å spårar…ha ett fint nyår å ta hand om dig å de dina!! kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s