Både toppar och dalar i träningen…

Det känns som om den här helgen rusade iväg, i lördags jobbade jag långpass så då fick hundarna vila, desto mer hundträning blev det i söndags även om det inte började på topp… Jag träffade Jeanette och Malin för träning ute på HU då jag ville köra igenom Inas freestyleprogram men det kom och gick en massa folk och tyvärr kände jag mig mest i vägen för alla och blev så stressad att det blev pannkaka av alltihopa och Ina stissade igång och var lite överallt pga mig… trist! Vi åkte då till en grusplan i närheten där jag körde igenom Inas freestyleprogram uppdelat i korta sekvenser med belöning emellan så Ina fick en bra upplevelse. Avslutade med lite HtM positioner och Ina jobbade på riktigt bra, tyvärr kände jag mig själv inte på topp så det var bara att konstatera att det inte var en av mina bästa dagar…  En trevlig gemensam lunch blev det i alla fall efteråt, välbehövligt för min del… 😉

Lilla älskade krutgumman min…

På kvällen blev jag upphämtad av Linnea för en ny chans till träning ute på HU. Ina fick börja och jag tycker hon jobbade bra, mycket skall och lite väl bråttom genom programmet men fokuserad och framförallt glad (inga tendenser att springa av plan eller roa sig med annat). Insåg att Ina skallar mindre om jag försöker viska/nästan mima kommandona… tål att funderas på om jag kan nyttja det i framtiden. Jag måste även bli bättre på att torrgå, lyckades hamna i hörnet flera gånger så det blev tight vid hoppen mm. Tycker vi fick till bra belöning efteråt i alla fall så hon fick en trevlig upplevelse, viktigast av allt! Avslutade med lite HtM, Ina kämpade på fint men jag kan fortfarande inte bestämma om jag ska leta ny låt till klass 1 eller inte (och i såna fall vilken).

Även Tim var med och fick lite träning, del blev ett ganska oplanerat HtM pass och oj, oj, oj vad rolig han var! Han var så nöjd över att få jobba lite även om han är lite ringrostig men med tanke på att han haft löptik här hemma då vi varit hundvakt så tycker jag han var jätteduktig på att samla ihop huvudet trots att han var lite trött i skallen. Han bjöd på en jättehärlig attityd och som vanligt får han mig på otroligt gott humör…

En filmsnutt från Tims träning blir det, goaste grabben som alltid gör mig så glad 🙂

Den här veckan började med dagens återbesök hos Marie för simning och behandling med elterapi för Tims del. Marie hittade en smärtande tåled (fjärde tån på höger framtass) så jag vet inte vad som hänt där (suck….lilla skrutthund!). Annars verkade han inte sämre trots att han börjat få komma igång lite mer så det är nog ändå ett gott tecken, senan (höger) var till och med lite mjukare och mer elastisk än sist även om han har en ”bindvävsknöl” längst ner. Vi ska tillbaka för ny elbehandling på torsdag så får vi se lite mer hur det verkar då.

Lite jobbigt, lite mysigt och lite konstigt när man ska ligga ner och få behandling…

För Inas del har det blivit en lugn dag, på kvällen gick vi en längre promenad tillsammans med husse, Ina fick göra några korta freestyletrix med godisbelöning och efter det springa lös och busa av sig lite energi och bara ha det mysigt. En nöjd tös efteråt och det var ungefär vad jag kände att jag orkade med idag då jag känt mig lite trött och huttrig.

Hos fröken gul vilar inga ledsamheter….busunge!

Nu väntar sängen för min del… känner att jag kommer somna ovaggad, vet inte vart min energi tagit vägen idag…Zzzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Både toppar och dalar i träningen…

 1. Kasper skriver:

  Toppar och dalar – precis som livet i övrigt, med andra ord. 🙂 Hälsar matte.

 2. Man har sina bättre o sämre dagar! Så är det ibland. Lägg det bakom dig och se framåt. Nya tag och ni kommer fixa det.
  Lilla Timsen. Finner sig i det mesta med dig som matte. Du bryr dig verkilgen om dina hundar och tänker på deras bästa! Lycka till i morgon!!
  Kram från oss!

 3. Tycker du jobbar på bra som alltid 🙂 Man har dåliga dar ibland både vi och vovvarna 😉 men det är bra du kämpar på och låter hundarna få bra avslut!!! Goa Timse som dundrade rakt in i mitt hjärta ❤ och söta Ina som smugit sig dit hon med 😉 Vilka godingar du har!!! Dom har en sån tur som fått er till matte och husse!!!
  Kramar till er alla från Gunbritt med flock 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s