HtM och Freestyleträning

Idag blev det träning för mig och Ina tillsammans med Linnea och Sara. Ina fick mest träna sina tre HtM positioner som vi har i vårt program och sen blev det ett kortare pass freestyle. Ina var lite splittrad först men jag tycker hon samlade sig riktigt bra bitvis och jobbade på fint med bra attityd, speciellt med tanke på att vi var på en för Ina ny plats. Hon struntade i folk och hundar som passerade, även två fotbollsspelande grabbar en bit bort klarade hon av utan att låsa sig vilket är bra gjort för att vara Ina. Däremot var hon lite väl het på belöning och hade lite svårt att ha koll på hela kroppen först med en del skall som följd men efter ett tag tycker jag hon jobbade jättefint och  sista passet hade vi inga skall vad jag kan komma ihåg. Tycker Ina har fått allt lättare att skilja på när vi ska köra  htm och när det är freestyle, försöker dela upp det i olika pass och ha olika förberedelser innan så hon vet vad hon ska göra och jag hoppas att det underlättar för henne.

Bäst av allt var att Ina var riktigt duktig på att ta det lugnt och inte stressa igång när dom andra tränade utan hon satt/låg mest och kollade och kändes väldigt avspänd.. Kanske har jag äntligen hittat ett sätt/rätt ”hjälp” och metod som gör att hon slipper stressa igång och vi slipper onödiga konflikter mellan oss. Vill ju bara att det ska bli så bra som möjligt för henne, fina fröken gul!

Ina ligger lugnt och tyst och väntar på sin tur att träna…

Dagens inspirerande och trevliga träningssällskap…Sara och Java…

samt Linnea och Norrie…           

Bilderna nedan på mig och Ina är tagna av Linnea Björk Timm

När jag kom hem efter träningen fick även Tim komma ut en stund här hemma för lite träning, det blev ett ganska oplanerat pass där vi bitvis mest busade loss men Tim var lika nöjd för det… Härligt att se hur piggelin han är och det känns skönt att han får jobba lite han också för psykets skull även om vi inte pillar så mycket med detaljträning och sånt utan anpassar utifrån hans fysiska förutsättningar .

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till HtM och Freestyleträning

  1. Härligt att njuta av skönt väder o träning med kamrater! Härlig avslutsbild i bloggen!
    Kram till er alla!

  2. starsweepers skriver:

    Härliga bilder!!! 🙂 Jag tror helt klart på konceptet till Ina så kan ni fokusera på roliga saker tillsammans! Du är så fin med båda dina vita sötnosar 🙂 Kramiz!

  3. Kim&Hera skriver:

    Vilka fina bilder! Och fina hundar du har såklart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s