Ringrostiga och i otakt men glada ändå ;-)

Idag har Timse och jag varit en sväng ute på LHU då jag ville testa lite olika saker till musik i freestylen och HtM: en. Lärdomen av dagens pass är att matte totalt saknar taktkänsla och att Tim rör sig bättre än vad jag gör 😉 Det märks dock att vi båda är ringrostiga och slarvat i träningen mycket det sista men nu har jag äntligen valt låtar till våra framtida program. Om dom kommer att fungera återstår och se men någon stans måste man ju börja… nu ska jag bara få ihop programmen också.

Några filmer från dagens träning blir det, vi improviserade hej vilt och till olika låtar så vi går extra mycket i otakt men nu har jag som sagt valt, det blir ”Adele tema” på båda programmen så får vi se om det funkar. Inte så vackert ännu kanske men roligt hade vi i alla fall och jag tycker ändå Timse jobbar på fint med tanke på hur lite strukturerad träning vi ägnat oss åt de sista tiden, finaste trollungen min.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ringrostiga och i otakt men glada ändå ;-)

 1. Tycker ni jobbar kanonfint. Tim är jätteduktig och jag blir impad över hans arbete. Bra musikval. Kommer bli kanon när det är klart :). Stor kram

 2. Riktigt häftigt det HtM, men det måste vara kanon svårt att få allt att funka med musiken….

  Får du ha vilka ”rörelser” du vill eller finns det vissa grund rörelser som måste finnas med? Hur långt ska varje program vara eller får man välja det själv.
  Såg i alla fall jätte läckert ut 🙂 Gillade den sista där ni rullar tilsammans och tassar på ditt ben 🙂

  Nja, beror på vad man menar med sen. Var hemma strax efter kl 12.

  Kram

 3. Fiiiint!!!!! ❤ Såg er ju även på söndagens träningspass & jag tycker ni hade ett jättefint flow med alla rörelser. 🙂 Det där med "otakt" är nog ngt du upplever – tycker du rör dig bra till musiken & Timse hänger vacker med. Kram!

 4. Sara & Zombie skriver:

  Vad fint det ser ut!! Vi kan väl boka in en träff i veckan för lite träning. Du kan väl skicka ett sms till mig med de dagar du kan nästa vecka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s