Ett litet livstecken…

Tänkte att det kanske var dags för ett litet livstecken här på bloggen… flytten har gått bra även om det fortfarande är lite småpyssel kvar innan vi lämnar in nycklarna till gamla lägenheten på fredag som kommer. Vill passa på att tacka alla som på olika sätt hjälpt till med flytt, hundpassning och annat pyssel de här dagarna, ovärderlig hjälp! Speciellt då jag tyvärr lyckades bli genomförkyld (igen!!) lagom tills det var dags för flytt så det har varit riktigt segt! Vi har haft golvläggare hemma och andra hantverkare som bla mätt köksluckor mm så det har inte riktigt funnits möjlighet att vila så som jag skulle ha behövt men nu börjar förkylningen äntligen vända och igår kunde jag även jobba ett kort pass utan att bli helt sänkt, skönt! Hoppas att jag snart ska vara helt pigg igen bara jag blir av med den envisa hostan.

Vad gäller hundarna så har dom tagit flytten över förväntan, lite oroliga första natten och Tim tyckte trappen upp till övervåningen var obehaglig men det släppte fort och jag tycker dom känns ovanligt tillfreds trots den röriga veckan som varit och sjuk matte. Även katterna har tagit det bättre än väntan. Smulan rör sig obehindrat och verkar gilla att ha övervåningen nästan för sig själv på dagarna. Anton lyckades smita ut och var borta en natt först så jag höll på att gå upp i atomer av orolighet då jag inte hittade honom men på morgonen kom han springande när jag ropade. Efter det har han varit ute några vändor på vår baksida utan problem och verkar veta vart han hör hemma så han har funnit sig bättre än jag vågade hoppas på.

Annars har det varit en lugn vecka, hundarna har simmat idag och i fredags, annars har dom mest fått nöja sig med lugna promenader och att acklimatisera sig i nya bostaden. Blir några bilder nedan av varierande kvalité, dom flesta tagna med mobilen…

Ska vi bo här nu?IMGP1992

En av de nya favorit platserna, under trappenIMGP2008

Hundarna kollar in uteplatsen…IMGP1982

Nöjd TimseIMAG0947

Ina och ZingoIMGP1981

Ina hittade bästa platsen 😉IMAG0955

Fast grabbarna trivdes rätt bra dom också…IMGP2002

Katterna trivs i nya datarummet trots flyttröran, solen lyser in på skrivbordet så det blir varmt och gottIMGP2010

IMGP2013

IMAG0957

Nu väntar sängen för min del så jag får samla lite krafter, imorgon väntas långpass på jobbet (kväll/natt). Ina har redan intagit sängläge…Godnatt!IMAG0956

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ett litet livstecken…

 1. Riktigt skönt att allt gått bra trots oturen att bli genomförkyld. Tycker ert nya hem ser mysigt ut & de 4-benta ser ju ut att känna sig hemma 🙂 Tack för två trevliga simdagar den här veckan! Krya på dig nu ordentligt & var noga med kosten så du får i dig energi + vitaminer (lyssna nu på tant Jeanette 😉 ) Kram!

 2. Fortsätt att krya på dig, matte Anna!
  Åh, så fint ni bor nu, det här blir ju bara toppen! Både ute och inne.
  Klart alla fyrbenta trivs som fisken i vattnet, eller hur man nu ska uttrycka det. 😀 Som hundar i vatten kanske?? 😉

 3. Vilka fina bilder 😀 Man ser verkligen hur alla njuter av nya tillvaron i nya huset. Fullt upp med flytt o allt och det tar tid innan allt är på plats. Njut o ha en skön vecka!
  Kram!

 4. Sara & Zombie skriver:

  Härligt att flytten gick bra!!

 5. Kicki skriver:

  Skönt att flytten ändå flöt på bra trots din förkylning… krya på dig och njut av en solig lördag! kramiz

 6. Gunilla o Tindra skriver:

  Vilka mysiga bilder! Lycka till med nya boendet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s