Äntligen lite vettig träning :)

Idag var första dagen sen förkylningen som jag kände mig ordentligt pigg, skönt! Ännu bättre var att jag hade planerat in ett träningspass med Tim på HU tillsammans med härligt sällskap av Linnea med Norrie och Zumi. Tim fick köra igenom sitt htm program och matte stod för missarna idag (hade svårt att gå i takt och få till bra väg), Tim kämpade på fint även om vi behöver jobba lite på precisionen i bla stegförflyttningarna och jag behöver gå mer distinkt men det känns som vi är på gång där! Vi tränade även lite freestyle och idag blev det storstrul i starten då Tim hakade upp sig och gick upp från startpositionen ett antal gånger. Med hjälp av Linnea och diverse stadga/ligg kvar övning så började vi dock få ordning på det och jag har en plan för att överträna det nu. Tim kändes glad och vi avslutade med storbus och belöning så jag tror han fick en bra känsla ändå. Känns skönt att vara igång ordentligt nu i alla fall.

Dagens svåra för Timse- ligga kvar och ”skämmas”medan matte också ligger ner…IMGP2339

Ina är tyvärr satt på ofrivillig vila ett par dagar då hon igår när vi var och simmade lyckades slå i vänster baktass och har ett litet sår precis ovanför bakre trampdynan. Hon markerar inte men det märks att det ömmar när hon ska skjuta ifrån vid ex upphopp mm så för säkerhets skull får hon nöja sig med koppelpromenader och stillsam inomhusaktivering ett par dagar. Tycker dock redan det ser bättre ut så jag hoppas att vi snart kan köra på igen.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan, flyttbestyren är klara nu och den gamla lägenheten är överlämnad till nya hyresgäster. Känns som det allt mer börjar bli ett riktigt hem här nu även om det är lite småpyssel kvar innan jag fått till det helt som jag vill. Alla djuren fotsätter trivas och har inga problem med att vi bytt hem så det är skönt. Härligast är nog ändå att se gammelgubben Anton, han har funnit sig ovanligt fort till ro och trivs gott.

IMGP2294

Vid fint väder är det skönt att ligga ute i lä i hörnet trots vinterväder…bra spaningsplats!IMAG0972

Vi har hunnit inviga uteplatsen för miniträning här hemma, liten yta men den funkar fint till diverse träning ändå 😉

IMGP2307

IMGP2313

IMGP2315

IMGP2335

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen lite vettig träning :)

  1. Ja visst tar det tid att komma iordning efter en flytt, småpill och de sista kartongerna verkar aldrig ta slut liksom :O

  2. Härligt med bra träning & HTM satt så bra med Timse 🙂 Freestylen lossnar nog snart, mkt att hålla reda på med två program. Kul att ni trivs i nya lgh 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s