Med hängslena på…

Ja vad ska man säga, blogginläggen fortsätter komma med långt mellanrum. Just nu är det så mycket annat som upptar mina tankar. Har haft en del roliga men pyssliga saker att göra, bla har vi haft möhippa för min goa kusin och till helgen blir det bröllop. På hundsidan har mycket av mina tankar varit hos vänner och bekanta, det är många hundar i bekantskapskretsen som är dåliga eller skadade just nu och tyvärr även några som fått lämna jordelivet. Det är sorgligt, tungt och får en att tänka till lite extra och verkligen uppskatta dagarna med sina egna fyrbenta kamrater.

Tim fortsätter tack och lov bättra på sig, han rör sig i det närmaste rent nu även om han fortfarande kanske rör sig något mer utåtroterat än vanligt men det är svårt när han har det rörelsemönster han har. Han känns inte svullen enligt mig men jag är ju ingen expert men för säkerhets skull jobbar vi vidare med kyla, stretch, massage, novafon mm. Han har även fått armbågsskydd som bästa Linnea transporterade hem åt oss (TACK!!). Bra med vänner man kan engagera och där det är ok att få prata av sig och grotta  ner sig i rehab, fysträning och hundhälsa. Tim har sitt skydd på sig till och från för extra stöttning just nu, speciellt om vi går en lite längre sväng. Jag som inte gillar att spöka ut mina hundar har nu folk som glor när vi kör ”hängslena på”

IMAG1055

Jag kan faktiskt förstå att folk glor, men Tim är lika optimistisk som alltid och finner sig i dom flesta påfund, mattes goding ❤

Förutom det så har han fått simma, åh vilken lycka om man frågar en vit herre… lugnt och fint var inte riktigt hans melodi…IMGP1923

På måndag väntar ett nytt besök i bassängen och på tisdag har vi återbesök hos veterinären på rehab så får vi se vad utlåtandet blir då, håll tummarna för det bästa!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Med hängslena på…

 1. Håller absolut tummarna!! Vet hur det känns! Just nu går Lukas på smärtlindring och får massage och stretch. Du jobbar så bra och ger Tim de bästa förutsättningarna. (y)

  Bloggandet blir mindre men man är ju ute desto mer och är aktiv med många olika saker. Vänner hundar och jobb ect 😉
  Ha en skön helg!

 2. Kasper skriver:

  Oh ja, vi håller tummar och tassar allt vi kan! Allihop, sammantaget blir det många i mitt hus!
  Så härligt han ser ut att ha det, där i bassängen!
  Kasper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s