Glad badpojke

Tim är betydligt bättre i sitt ben, han fick en vilodag igår och han uppvisade ingen tydlig hälta och enligt honom själv är han ”odödlig” och inte det minsta smärtpåverkad utan studsar fram lika glatt som vanligt och tycker livet leker. Jag kan dock se att han tenderar att vrida ut vänster fram något vid nedsättning så för säkerhets skull får han hålla sig lite lugnare ett par dagar. Nu ikväll passade vi på att samåka med Erika som skulle simma sin mops på Valla Hundrehab så då bokade jag tiden efter och så simmade vi dom efter varandra. Egentligen är ju deras bassäng i minsta laget för Tim men som ett extra komplement ibland funkar det helt ok, hellre lite trångt än ingen simning alls. Tim jobbade på riktigt fint, visade ingen värme eller rörelseförändring efteråt och jag fick ut full rörlighet efteråt när vi stretchade så det känns bra.

Galen badgalning som trivs i vattnet…IMGP8832

Nu återstår att se hur han blir imorgon efter nattens vila. Vi har sen tidigare ett simpass inbokat på söndag på Norsholms bassäng så det blir förhoppningsvis bra, vilodag imorgon och sen simning igen så hoppas jag kunna utvärdera om han känns helt ok efter det, är hellre lite för noggrann så vi slipper att det blir något stort av det.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Glad badpojke

  1. Timsen, jag och matte tycker att din matte är helt fantastiskt duktig, och att du är en lyckost som har henne. Och tvärtom!! Självklart. 🙂
    Kasper med matte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s