Sköna Maj välkommen…

Efter att det varit några dagar med omväxlande väder, mulet och regn blandat med kortare solglimtar så fick vi idag en alldeles strålande dag. Vi tog vår sedvanliga morgonrunda på ca 3 km, dock fick det bli dubbla pauser för min del så snart får jag nog tyvärr inse att turerna får bli ännu kortare. Det är trots allt bara knappt en månad kvar till den lilla är beräknad och nu känns det av mer och mer att den fysiska orken tryter. Nu går det ju ingen nöd på hundarna för den sakens skull eftersom världens bästa husse gärna ger sig ut på långpromenader utan knot så dom får komma ut och röra på sig.

Igår fick båda hundarna simma ordentligt och sen passade jag på att schamponera även Tim så nu är dom vårfräscha. Tim jobbade kalasfint i vattnet och han rörde sig helt ok idag så han verkar inte fått några mer bakslag med sitt ben, skönt!  För säkerhets skull fick dock hundarna inte röja loss med varandra på dagens promenad utan jag styrde upp det och sen skrotade dom nöjt omkring var för sig. Tim oftast nära mig eller straxt framför med ett öga åt mitt håll medan Ina roade sig själv på bästa sätt genom att glatt studsa runt med en pinne. Dom är rätt roliga att studera, dessa goa individer.

Vitsipporna har snart blommat över och naturen spirar för fullt men ännu går det att njuta av dom vackra vita skapelserna, vackert och rogivande att strosa omkring i.

IMGP3843

IMGP3848

IMGP3872

IMGP3880

IMGP3813

Resten av dagen har spenderats på bästa sätt när kroppen behöver vila, med en bra bok, fint väder och sällskap av dom fyrbenta ❤ IMAG1734

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sköna Maj välkommen…

  1. Fina bilder, och den sista bilden, den säger minsann mer än tusen ord. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s