Långsamma dagar

Det har blivit väldigt dåligt med bloggande på sistone, det händer inte så mycket för hundarnas del just nu då jag inte gör så många knop. Förra veckan övergick mina ”vanliga graviditetskrämpor” till att jag successivt mådde allt sämre och tillslut fick jag söka akut. Det visade sig att jag åkt på en njurbäckeninflammation så jag fick spendera tre dygn på sjukhuset med intravenös antibiotika då jag var rejält risig 😦 Nu är jag dock äntligen hemma då infektionen börjat vända men fortfarande ganska sliten så det kommer bli lugna dagar framöver för att försöka vila inför bebisens ankomst.

Hundarna har dock världens bästa husse som går både rastningsrundor och långpromenader så hundarna får komma ut ordentligt och dom finner sig snällt i att ta det lite lugnare en period. Tur i oturen ändå att jag faktiskt har lite äldre hundar som numer kan nöja sig utan lika hög aktivering även om det är lite tråkigt. Jag försöker göra dom små knep jag kommer på för att ge dom lite hjärngympa, lite småträning inomhus, dom får leta upp frukosten i gräset på uteplatsen mm. Är även glad att vi fortfarande har frysen fylld med älg och nötben till hundarna, perfekt sysselsättning när orken tryter.

IMAG1748

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Långsamma dagar

  1. starsweepers skriver:

    Väldigt liten uppdatering om ngt väldigt allvarligt ❤ Samtidigt är det bra att du fokuserar på det positiva! Duktiga hundar som anpassar sig & suveränt av husse att ta hand om er ALLA på bästa sätt! 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s