Freestylesamträning

Nu i november har jag börjat gå på samträning i freestyle sent på måndagskvällarna, det är via klubben och man är ett gäng som tränar tillsammans under 1½ timme i hallen. Eftersom det ligger på kvällstid är ju Jonas hemma då så Theo kan vara hemma med sin pappa och slipper följa med vilket känns skönt eftersom det är såpass sent (mellan 20-21:30). Jag visste inte om det skulle fungera att vara borta såpass länge kvällstid eftersom Theo fortfarande ammar så ofta men det har fungerat bra så känns skönt. Är lite gott att kunna ge hundarna träning där jag är helt fokuserad på dom, och även om man kanske inte får säga det högt så är det lite mysigt med egentid också. Att bara få vara ”hundnörden Anna” en stund och att sen komma hem och njuta av att få träffa Theo igen. Jag tror det är bra med egentid ibland, jag tror helt enkelt att man blir en bättre förälder då som är mer närvarande med sitt barn.

Hittills har jag hunnit gå på tre samträningar, första gången hade jag med båda hundarna då jag kunde låna Erikas bil och ha den hunden som inte tränade för stunden där (det finns inga uppbindningsställen i hallen tyvärr, iaf inte om man har lite större hund). Dom andra gångerna turades jag om så Ina fick följa med ena gången och Tim den andra. Eftersom jag oftast promenerar ut så blir det även perfekt upp och nedvarvning för hundarna. Känns bra ,ed en återkommande inplanerad träning veckovis, när man ändå betalt för att vara med blir det oftast av att man tar sig i kragen och går iväg, även om det är mörkt och blött ute och man kanske känner sig trött, man brukar ju piggna till på plats 😉

En filmsnutt bjuder jag på från första tillfället, det är Tim som fick improvisera lite heelwork. Vi fick en låt jag inte valt själv och sen lånade vi lite oplanerad ”rekvisita”/störning i form av en plastros. Det är lite i otakt då jag tycker det år svårt att improvisera och inte kan låten så bra men det är otroligt nyttigt och rolig träning för Tim som verkligen måste lyssna då han inte har en aning om i vilken ordning positionerna kommer (inga kedjor). Han är alltid så rolig och träna med, och jag tycker han bjöd på finfint fokus för att vara första gången på samträningen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s