Kan jag få mer tid tack? ;-)

Just nu känns det som att tiden till att blogga inte riktigt finns… inte för att vi gör så speciellt mycket på dagarna utan för att tiden med en liten herr Theo innebär att det är full rulle förutom när han sover 😛 Idag blir han 8 månader och snart hänger jag inte med längre, allt går så fort och dom stillsamma dagarna när man kunde ligga och mysa en stund i soffan är utbytta mot krypmarathon och en aldrig sinande upptäckarlust 😉

Theo är så nöjd över att han nu kan ställa sig upp själv mot saker, det innebär dock lite mer jobb för mig 😉                                                                  IMGP9251

Senaste dagarna har vi dock njutit av det vackra vädret, även om vintern kom tillbaka med minusgrader så har det varit ganska skönt (så länge det håller sig så här och inte blir kallare). Torrt, betydligt renare inomhus och underbart soliga dagar. Vi har njutit av långpromenader blandat med lite småträning ute där det passar att stanna till. Theo sover som allra bäst i vagnen och det är skönt att passa på att låta honom ta lunchluren däri medan hundarna får en rejäl promenad.

IMGP8997

IMGP8905

IMGP8987

Det ända som är lite ”skrämmande” är att jag verkligen börjar märka av att hundarna är äldre nu… inte på så sätt att dom är dåliga eller så men jag märker att framförallt Ina behöver längre återhämtning efter att hon gått en rejäl runda. Dom är fortfarande härligt glada, busiga och lekfulla men samtidigt märker jag att dom nöjer sig med mindre och inte orkar hålla ”samma takt längre”. Jag får helt enkelt se till att det finns utrymme för mer återhämtning och vila däremellan på ett sätt som inte behövdes förr. Helt naturligt med tanke på deras ålder och jag tycker ändå om är i fint skick men också på ett sätt lite sorgligt då man blir påmind om att dom inte är ”odödliga”, samtidigt så är det en ynnest att få ta del av deras åldrande och den samhörighet man har efter att ha levt många år tillsammans.

Det är inte lätt att fota barn och hund samtidigt, men åh vad jag älskar att se Tim och Theo tillsammans… Theo tycker verkligen om sin ”storebror” och Tim  ja han är verkligen ett under av tålamod (även om jag såklart ser till att han inte behöver hamna i situationer som blir för påfrestande).

IMGP9226

IMGP9230

IMGP9243

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kan jag få mer tid tack? ;-)

  1. Ja, hundar blir äldre, jag börjar märka et på Kasper också. Han är fortfarande superlivlig när något händer, men nog märker jag en viss skillnad.
    Lille Theo är helt ljuvlig, och mer tid kommer du nog att önska dig många fler gånger. Ojjoj, nu gäller det att börja se upp ännu mer.
    Ljuvliga bilder på Theo och Tim. Den första är underbar, och det är den tredje också. Mittenbilden också förstås, men de båda andra är helt outstanding!

  2. starsweepers skriver:

    Underbara bilder!!!! Älskar speciellt de med Tim & Theo. Ngn av dem blir en fin, fin förstoring sedan 😉 Förstår att det måste kännas lite konstigt att de behöver längre återhämtning, fast samtidigt tror jag det är också därför du är så noga med dina hundars välbefinnande. De känns väldigt glada, pigga & nöjda med tillvaron varje gång jag ser dem ❤ Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s