Samträning

I tisdags var det dags för samträning i freestyle/heelwork igen och den här gången kunde jag samåka med Erika ut vilket innebar att jag kunde ha båda hundarna med mig eftersom Ina då kan ligga i hennes bil under tiden Tim tränar. Hon har svårt att vara lugn när hon ser att han får jobba så jag vill inte ha henne inne då hon stör de andra så mycket med sina skall. Tim däremot fick vara i en av burarna där inne, kanon att det numer finns en riktigt stor bur i lokalen där han får plats. Han var jätteduktig och låg lugnt och mestadels tyst även när jag tränade Ina.

Vi var så få personer på samträningen så vi kunde passa på att köra lite en i taget så vi kunde hjälpas åt med det man ville ha hjälp med (filma, musik etc). Därför bad jag Linnea filma lite och bjuder på en liten snutt nedan för min egen skull, tycker om att kunna gå tillbaka och kika… Jag filmar och tränar för att utvecklas och ha kul, inte för att det ska vara perfekt från början 😉

Ina fick träna ett pass htm och avslutningsvis lite freestyle. Bitvis var hon jätteduktig och framförallt blev jag glad över att hon långa bitar jobbade tyst och att hon behöll fokus även när det kom in en till person i lokalen. Vi jobbade en del med position 7 som Ina inte kan speciellt bra och även om det inte är klart så gillar jag hennes attityd och hur hon verkligen försöker. Tim fick mest träna lite improviserat till musik som stod på (Erika valde något) och mest jobba på att hålla ihop sin stora kropp. Han är lite småstel ibland nu men jag märker att han på inga sätt blir sämre av lite träning utan han mår snarare bra av att ”tvingas” använda sina muskler lite och behålla den kroppskontroll han har och öva på  koordination och  att hantera/bära upp kroppen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s