Vårkänslor

Även om det fortfarande är lite snö på en del ställen och minusgrader ute så har dom senaste dagarna bjudit på solsken och kvittrande fåglar och då kommer den där vårkänslan smygande hos mig… Vet att det säkert är minst en månad kvar av vinterväder men jag njuter av dom dagar som är nu när man sakta känner lite värme av solstrålarna om man står i lä.

Igår och i tisdags har vi promenerat med Jeanette och sen lunchat ihop, trevligt med sällskap! Igår blev det även lite inomhusträning av småsaker i min hall. Tycker dom är duktiga nu hundarna som inte bryr sig om varandra även när det är trångt. Jag tränar ju sällan hundarna inomhus dagtid annars eftersom Theo behöver min uppmärksamhet för det mesta så man får passa på när man har besök och ”barnvakt” 😉

Bjuder på några bilder tagna på vår ”standard” promenad,  har en sväng på ca 3,5 km som vi går varje dag. Den är så bra för om man vill gå längre kan man fortsätta så den blir knappt det dubbla och det funkar bra med barnvagn utan att man behöver gå på bara asfalt.

IMGP9386

Tror hundarna också hade lite vårkänslor 😉

IMGP9409

IMGP9481

IMGP9416

Triss i gullungar ❤IMGP9448

IMGP9447

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s