Störningsträning delux ;-)

Igår träffade jag Jeanette och Erika för lite gemensam träning. För Inas del blev det fokus på rallylydnad och Erika var snäll och gjorde en liten ”bana” åt oss… vi hade dock inga skyltar/hållare så det blev lite improviserat men ack så nyttigt. Bitvis var Ina splittrad, bitvis jätteduktig. Tyvärr visade det sig mot slutet av sista passet att Ina var lite stel bak så ev kan ju det ha påverkat hennes fokus då hon ju lätt börjar hitta på annat när hon är trött, hoppas innerligt att det bara är något tillfälligt! För säkerhets skull blir det ett par lugna dagar nu för henne.

Iallafall så hade vi förutom den planerade störningen (koner/frestelse) som Ina tyckte var lite svår även gigantisk störning då det vid sidan av pågick fotbollsträning och vid ett tillfälle kom det en fotboll vinande mitt framför Ina… jisses! Fröken gul var dock jätteduktig på att inte gå ingång på dom störningarna, det märks tydligt att det hon låser mest på är leksaker/godis/externbelöningar. Även om jag ibland kan bli lite matt på hennes låsningar på föremål så är det häftigt att hon numer klarar av så rejäla störningar av människor. Förr skällde hon ju ut både Erika och andra människor vi tränade med men det har hon släppt bra under träning nu, det känns gott!

IMGP2612

Vårt härliga träningssällskap, Erika och coola OggieIMGP2630

Jeanette och sköna Joy som dagen till ära inte tränade lydnad… 😉 😛 IMGP2600

Ibland måste man kunna bjuda på ens dåliga saker i träningen med så här kommer en bild (om än lite suddig) på Ina när hon självbelönar sig med en markeringskon… Phu! Tja vem sa att träning skulle vara lätt jämt, alla har vi saker och jobba med hos oss själva och våra hundar 😉 IMGP2609

Men när hon glimrar till då är hon ändå min lilla stjärna ❤IMGP2607

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Störningsträning delux ;-)

 1. starsweepers skriver:

  Vilken trevlig kväll vi hade! 🙂 och du fångade mig att träna ngt annat än lydnad = det tar sig 😉 Håller tummarna att Ina är sig själv på ngr dagar med lite vila. Fina, fina krutgumman! ❤

  Kram från oss!

 2. Gunbritt Larsson skriver:

  Härliga bilder 😃 Ina såg lycklig ut med konen ( även om matte inte var det 😉
  Bra att du delar med dig även dom jobbiga sakerna, alla har ju det oavsett hur duktiga man är så finns det alltid nåt att jobba med! Vi är ju levande varelser både två och fyrbenta och har olika förutsättningar hela tiden pga hälsa humör och yttre påverkan!
  Så det kan vara skönt att veta att andra med har problem att lösa 😜
  Ni är så duktiga du och dina vänner 💖
  Kram ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s