Dammat av spårselen…

Midsommarhelgen har verkligen varit varm och kvav, är glad att jag tog längre morgonrundor för sen så Ina har mest legat inomhus och flåsat och inte orkat göra någonting… Det märks att hon är mer värmepåverkad nu både pga ålder och pga hennes extremt täta tråkiga kastratpäls. Jag har efter en del funderande bokat in en klippning om en vecka, även om det känns lite tråkigt och hon nog inte kommer att se klok ut efteråt så har jag beslutat att försöka klippa ner henne då hennes päls numer är för tät. Hon har fortfarande en del problem med klåda, får lätt gränsfall exem och gränsfall hotspots, Hon blir för varm då den inte längre fungerar som den ska utan är för ullig och tät trots att jag både tvättat och borstat ur all underull jag kan själv så jag hoppas att det ska kunna hjälpa henne lite.

Igår blev det äntligen något svalare så då passade vi på att lägga spår. Jonas la ett spår borta vid griftegården och sen promenerade jag med Ina dit så hon var igång ordentligt i kroppen innan hon fick spåra. Ina jobbade verkligen kanon med tanke på hur sällan vi lägger spår, hittade alla pinnar trots ett litet tapp som hon ringade snabbt och kom in direkt rätt själv och fortsatte. Så härligt att se henne så nöjd efteråt, spår är verkligen självbelönande för henne. Ska försöka ta mig i kragen och spåra oftare med henne, är verkligen ett bra och skonsamt sätt att aktivera henne nu när hon börjar bli lite äldre.

Duktig liten spårfia 🙂 IMG_20160626_112531

IMG_20160626_112656

IMG_20160626_112932

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dammat av spårselen…

  1. Alyza med flock skriver:

    Vad Duktiga ni är 😃 Fina Ina 💖
    Har ni bestämt er vilken valp ni vill ha? Är nyfiken! Dom ser fina ut allihop 😍
    Kramizar från oss 💞

  2. starsweepers skriver:

    Vad kul!!! 🙂 (y) Ina är ju grym på att spåra så tycker du tänker rätt som fortsätter aktivera henne med det. Gött & få bort den där pälsen sen ❤ Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s