För en god sak

Idag har vi varit ute en sväng hemma hos Heléne Lindström då hon tillsammans med Marika på  Morrhåret Hundsport ägnade denna söndag åt ”Lydnad för livet”, en dag då alla intäkter dom fick in oavkortat gick till Cancerfonden. Verkligen ett kanonbra initiativ för en god sak som man såklart ville vara med och stötta. Förutom fika och lite försäljning fanns det möjlighet till privatträning så jag och Jeanette hade bokat in 40 min vardera.

Det var Sams första gång för träning inför instruktör och slarviga jag hade ingen större plan för dagen då jag inte alls visste hur Sam skulle ta miljön eller hur mycket folk det skulle vara där. Sam överraskade dock sin matte positivt i allt vi tog oss för och vi gjorde ett riktigt potpurri av saker. Bla gripanden, lite början till omvänt lockande/stadgeträning, ligg samt kontakt/början till det som successivt ska formas till ett fritt följ. Spretigt värre men massor med små saker jag tar med mig, imponerande av Heléne att hålla tråden och kunna komma med tips när jag var så yvig åt alla håll i mina tankar.  Sam var verkligen GRYM utifrån dom förutsättningar jag gav honom och skötte sig med bravur för sin ringa ålder! Bakläxa för matte där dagens lärdom kan beskrivas med att se möjligheter och inte se svårigheter, inte sitta fast i gamla spår (se individen och dagsformen) och att skynda långsamt. Framförallt tänker jag försöka njuta och ha roligt för åh vad den här lilla grabben får mig på gott humör.

IMG_20160828_140522

Förutom träning och lite mingel gick vi en kort rastningsrunda med några av dom andra som var på plats. Fösta gången Sam går koppelpromenad ihop med så många hundar och han är ju för skön, han knatar liksom på som om det vore det mest naturliga i världen. Jag hoppas verkligen jag kan förvalta alla hans fina egenskaper, härliga lilla turbolämmel!

IMG_20160828_145347

Tack alla inblandade för en trevlig eftermiddag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till För en god sak

 1. Alyza med flock skriver:

  Härlig läsning 😃😍😘❤️ Kram

 2. starsweepers skriver:

  Det var verkligen en lyckad eftermiddag på många plan 🙂 Ha, ha… Ja, Anna nu har du en riktig stjärna – dag att planera passen mer kanske 😉 🙂 men så har han har en duktig matte också (y) Kram från oss!

 3. En så fin och duktig liten Sam!!
  Som team kommer ni att gå långt, det är både jag och matte säkra på!
  Kasper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s