Tillbaka till jobb och vardagsrutiner

Imorgon börjar jag jobba igen, det känns helt klart lite konstigt efter att ha varit hemma över ett år… på ett sätt känns det lite skönt att få komma igång igen och få in lite mer vardagsrutiner och träffa dom på jobbet igen. Jag tror på riktigt att det ibland är nyttigt att få sakna både barn och hundarna lite, att få längta och verkligen uppskatta vad man har. Samtidigt kommer jag nog vara riktigt trött i början innan jag kommer in i det eftersom jag ju jobbar en del kväll/natt och det är svårare att få tillräckligt med sömn med en busig ettåring hemma. Det hade nog känts jobbigare om vi hade haft inskolning på förskola mm men eftersom Jonas ska vara pappaledig nu så vet jag ju att Theo kommer få massa kvalitetstid med sin pappa och tid för massa mys vilket känns väldigt skönt. Jag börjar dock med en mjukstart, en enkelnatt imorgon och sen blir det att jobba fullt först nästa vecka.

Men visst kommer jag sakna den här lilla godingen när jag är på jobbet ❤

IMGP5139

IMGP5304

Älskade småttingar ❤IMGP5262

Snälla, tålmodiga ”storasyster”IMGP5217

Det som är bra med mina knasiga arbetstider är ju att jag ändå kommer hinna umgås en hel del med familjen, ex dom dagar jag jobbar em/kväll så har jag ju hela förmiddagen fri. Även bra för Sam eftersom han ju är så liten och inte kan vara ensam några längre stunder ännu, då kan jag och Jonas köra en del omlott så att han och Theo kan hitta på saker utan att behöva tänka på hundarna jämt.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tillbaka till jobb och vardagsrutiner

  1. Så fina de är, dina småttingar. Och Ina!
    Förstår att det kan vara ett pyssel att få ihop allt. Du har en hög ambitionsnivå, och det tycks du/ni ju klara galant. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s