”Sjukstuga”

Just nu är det riktigt trist här hemma, i fredags kväll började Theo bli lite hängig och se hakade jag på så just nu är det sjukstuga här hemma. Det går lite upp och ner, just idag mår jag skapligare men Theo är hängigare än häromdagen. Jag hoppas verkligen att det snart är över, lite dålig tajming mitt i inskolningen på förskolan 😦

Som om inte det räckte så fick även Ina ett blodöra häromveckan, det hängde och var vätskefyllt när vi kom hem från förskolan en dag. Nu verkar det dock börja släppa av lite och det är mindre vätskefyllt och inte varmt så jag hoppas att det går tillbaka även om hon får ett fult ”blomkålsöra” som följd. Det blir ju sällan bra om man tömmer det (kommer tillbaka) och operera henne när hon är så gammal är rätt omständligt och kräver sövning vilket inte känns ok så jag hoppas det ger sig med tiden. Hon verkar tack och lov inte ha ont, i början var hon känslig då det säkert spände av trycket/vätskan men nu får jag ta i det utan problem. Så nu ser hon ut ännu mer som en liten ”byracka” på gamla dar, med ett hängande öra och sin hysteriska ”kastrat päls”. Inte lätt att bli gammal men huvudsaken hon mår ok ❤

Lilla fröken som inte ser riktigt klok ut…imgp9534

Häromdagen mådde Theo lite bättre (feberfri) så då tog vi en längre lunchpromenad med hundarna i det fina vädret, 1½ timme var vi ute och Theo var nöjd över att få sitta i vagnen och kika på medan hundarna fick busa av sig lite energi. Tror det var skönt för oss alla med lite frisk luft.

imgp9536

Hundarna är nog lite uttråkade även om Jonas har hjälpt till att aktivera dom i helgen, han la även två spår till Sam vilket hade gått jättebra. Bra att han också kan hitta någon aktivering som han tycker är ok att pyssla med och bra för Sam och han att få lite egentid eftersom han ju annars mest är ihop med mig. Det var två glada hundar med mycket spring i benen som äntligen fick göra av med lite energi när vi var ute.

imgp9529

imgp9451

När man ser dom tillsammans inser man hur stor Sam hunnit bli, knappt 9 månader gammal. imgp9495

imgp9461

Nu hoppas jag att vi snart får vara krya allihopa här hemma, trött på snoriga näsor nu!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ”Sjukstuga”

  1. Krya på er!
    Blodöra är inte alls roligt!
    Sam HAR verkligen blivit riktigt stor. 😦

  2. starsweepers skriver:

    Härliga foton! ❤ Fast Ina…. hur söt!!! ❤ De kan man inte säga om alla som har ett blodöra men är man en drottning från början så… 😉 Krya på er ordentligt!!!! – vila en x-tra dag så skiten ger sig! Kram!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s