Vardagspyssel och Lambohovsträning

Förra veckan började Theo förskolan på riktigt då jag var tillbaka på jobbet igen efter inskolningen som varit. Det har gått över förväntan tycker jag ändå med vardagspysslet som blir, oftast är det Jonas som lämnar och jag som hämtar eftersom vi jobbar så olika tider. I tisdags jobbade jag kväll så då hade Theo ledigt från förskolan så vi kunde njuta av att få umgås på dagen, mysigt! Vi hann med både promenad med hundarna i solen på förmiddagen och efter lunch en tur till lekparken dit även Sam fick följa med och träna lite passivitet medan Theo lekte. Även onsdagen hann vi med att vara ute i dagsljuset då jag hämtade Theo vid två, härligt!

Bushundar ❤imgp9887

Skönt att få strosa lite i solenimgp9989

imgp9959

Puss ❤imgp0061

Annars har det varit ganska lugna (tråkiga) dagar för hundarna även om dom ju inte är ensamma så mycket så blir det ju lite tråkigt för dom när jag ligger hemma och sover efter mina nattpass. Ina är ju rätt nöjd med bara promenader/vardagsliv nu som pensionär men Sam behöver ju få jobba för att  få ur sig lite energi. I fredags träffade jag iallafall Sara och Johanna för lite träning på en gräsplan här hemmavid nu när dom också flyttat hit, väldigt trevligt. Vi tränade en i taget och Sam var duktig på så sätt att han inte brydde sig om dom andra hundarna när vi körde men han var påverkad av det blöta underlaget och lite splittrad i vissa delar. Men jag tror att det tar mer än jag märker på honom att koncentrera sig för han blev riktigt trött i huvudet efter en stund, men han är ju inte så gammal ännu och ibland är det nog bra att bli påmind om det. Han var relativt duktig när dom andra tränade även om han skällde lite ett par gånger, han fick sitta uppbunden men jag stod bredvid och belönade när han var lugn/tyst, nyttigt för honom att förhoppningsvis lära sig koppla av på sikt.

imgp0100

Johanna med nyaste familjemedlemmen Solo, söt som socker!imgp0120

Saras härliga tös Zombie!imgp0312

Jag tycker fortfarande Sam är så liten men när jag ser bilder på oss ihop inser jag att han verkligen börjar växa till sig. Här innan skick till target…imgp0158

imgp0206

Kamphund 😉 imgp0210

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vardagspyssel och Lambohovsträning

  1. Alyza med flock skriver:

    Kramar till er alla 💞💞💞💞💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s