18 månader

Idag blir den lilla turbolämmeln 18 månader, hunden som är en riktig clown, som ena sekunden är dödligt seriös i det han gör för att i nästa sekund ta allt med en klackspark. Hunden som har så mycket personlighet, som bitvis är både högt och lågt men i nästa sekund ligger hoprullad tätt tätt bredvid. Hunden som är omöjlig att inte skratta åt, att inte tycka om.

Nästa vecka väntar röntgen vilket gör matten nervös, Sam har vid ett par tillfällen varit lite spänd i ryggmuskulaturen mitt på, vilket ioförsig inte är så konstigt med tanke på hur han far fram men när vi ändå ska röntga har jag bett om en genomgång så vi kan utesluta att han inte har någon ”svag punkt” eller något annat som ställer till det. Jag upplever inte att Sam rör sig konstigt, han har inte varit halt och han verkar inte bli mer spänd av ex träning eller promenader utan det är lite diffust. Kanske är det ingenting alls…. kanske är jag bara nojig efter att ha levt med Tim och allt som var kring hans fysik… jag hoppas det men det känns ändå bra att kolla upp det ordentligt så jag vet hur Sam mår rent fysiskt.  Jag vill veta vad vi har att jobba med och om han behöver stärkas på något sätt, hur det ser ut inför framtiden för att veta hur jag bäst får honom att hålla i längden, vill bara att han ska få vara frisk, pigg och stark. Det är jobbigt att tycka om någon så mycket att man helst vill linda in det i bubbelplast. Sam min Sam, min alldeles egna lilla silverräv ❤

Hunden som är en riktig liten clown i träningen, min lilla Australian CrazyDog 😉

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 18 månader

  1. Alyza med flock skriver:

    Håller tummar och tassar här för bra resultat! ✊️🐾
    Tänk vad tiden flyger iväg! 😱 Stora killen redan, nyss valp ❤️

  2. starsweepers skriver:

    Grattis på 18-månaders dagen till silverräven!!! ❤ Håller tummarna att det bara är en vanlig spänning som våra aktiva hundar får ibland. Kram från mig & BC!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s