Gott nytt år!

Så har snart ett år gått, ett år som har inneburit både glädje och sorg med dom fyrbenta.

Sorg i att jag tvingades ta farväl av både Ina och Smulan, även om det i båda fallen inte fanns något val för deras skull så har jag brottats med att förnuft och känslor inte alltid går åt samma håll.

Ina, mina Ina, så egen, inte alltid så lätt och vi hade verkligen våra duster men du var alltid älskad och kommer alltid vara saknad ❤

Glädje i att ha så fin familj, vänner och Sam, denna lilla hund som jag tycker om så väldigt mycket. Vår resa det här året är lite som prästens lilla kråka… Vi har inga större resultat att skryta med, vi har slunkit ner i diket rejält ett par gånger, vi har lyckats diska oss på en utställning, bryta vår enda lydnadstävling och provat oss fram för att hitta vår väg. Ibland har vi även lyckats hålla oss borta från diket och Sam debuterade i freestyle och htm med uppflyttningspoäng. Men framförallt är han en fantastisk liten hund, en älskad individ, vår familjemedlem, Theos bästa vän och världens roligaste och smått galna kompis ❤️

För första gången på många år verkar det som att jag går in i ett nytt år utan en hund med skador eller begränsningar, utan en hund med tråkigheter i bagaget, det känns konstigt men också alldeles underbart. Jag önskar bara att vi får ha roligt och hålla oss friska, allt annat är en bonus.

Mot ett Gott nytt år!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gott nytt år!

  1. Anna skriver:

    Gott nytt år till er med! Livet med hund är upp och ner – ibland är man i diket för att glänsa nästa gång. Det viktigaste är att man älskar sitt hundliv och har roligt på vägen.
    Ser fram emot att fortsätta följa ert härliga hundliv under kommande år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s