Fina vänner <3

Om det är något jag har börjat uppskatta mer och mer hos Sam så är det faktiskt att han är en väldigt snäll hund. Visst kan han reagera på saker, vara lite unghundsstökig vid koppelmöten ibland eller vid plötsliga saker etc men innerst inne är han en väldigt snäll och stabil hund. Jag märkte redan när vi var iväg på tävlingen sist hur bra Sam var i sitt hundspråk mot dom andra hundarna vi bodde med, visst var han lite väl lekfull och nyfiken emellanåt men han är snäll, läser av dom andra hundarna bra och har inga problem med att anpassa sig efter den individ han möter bara han hinner få känna av situationen.

I förra veckan passade vi även Jeanettes hundar en natt och Sam som bara har träffat hennes senaste flockmedlem, lilla dvärgtaxen Clarky vid något tillfälle innan fann sig snabbt i att ha en tillfällig inneboende och var så försiktig och fin runt honom. I söndags gick vi även en promenad ihop och Sam visade även då flera sidor som jag uppskattar så mycket, inget resursförsvar mot dom andra hundarna, finner sig i att jag pysslar med annat, anpassar sin lek efter dom olika individerna etc. Om man som jag tidigare haft en hund (Tim) som vill ha mycket personligt utrymme och en hund (Ina) som var både vass och lite osäker och krävde ordning så är det rätt skönt att kunna njuta av Sam som i grunden är både stabil och språksäker.

Jeanettes nyaste flockmedlem, söta lilla Clarky

Två stycken som verkligen trivs ihop och anpassar sin lek till varandra är Joy och Sam ❤

En nöjd liten trio 🙂

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fina vänner <3

  1. starsweepers skriver:

    Sam är så go ❤❤❤ Anpassar sig så fint, trots att mina hundar är så olika. Grnomsnäll helt enkelt 😘 Jag & hundar ser fram emot nästa gång vi ses! 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s