Varmaste semestern någonsin

Just nu är jag inne på min sista semestervecka och Jonas började precis jobba efter tre veckor semester ihop.  Det har varit varmt, så varmt! Det har inte funnits ork till vare sig blogg eller annat… Jag gillar ju egentligen värme men när man har 32 grader inomhus dygnet runt då börjar man liksom tappa orken. Den här sommaren har därför Sam fått extremt mycket mindre träning och motion än vad jag brukar hinna med på semestern. Det har helt enkelt varit för varmt dagtid. Långpromenaderna har skett sena kvällar/nätter och några träningspass tidiga mornar är mest vad vi fått till.

Vi har haft min kompis Anna H på besök några dagar, mysigt som alltid ❤ Vi har även varit ett par dagar i Gryt hos fina svärmor, underbart! Sam har skött sig över förväntan, det märks att han börjar mogna lite mer och även om han ibland blir lite ivrig så har han en bra avknapp och är på det stora hela lätt att ha med så länge det inte blir allt för stojigt.

Vackert ❤

Mycket bad har det blivit för Sam, det enda man orkar i hettan…

En dag trotsade vi värmen då det var något svalare och åkte ner hela familjen och spenderade många timmar ute hos Erika där vi tränade hund ihop med en kompis till henne. Det blev många men korta pass, mycket kyla/vila och diskussioner om hundträning. Trevligt värre och Theo fick agera störning och hade nog lika roligt som hundarna 😉

Fina bilder tagna av Lotta Ollander:

Ett par träningspass med Jeanette har det också blivit ute på BK, tycker Sam går framåt i sin förmåga att fokusera även om det tar sin lilla tid. Det har varit svårt att få en bra balans i värmen men häromdagen var det äntligen lite kyligare på morgonen så då kände jag igen Sam i både ork och engagemang! Vi nöter vidare på att behålla fokus i alla delar, framförallt mellan moment och vid ingångar på plan.

Foton tagna av Jeanette Englund:

Sam i ett nötskal, min clown ❤

Nu hoppas jag på att vi kanske kan få lite normalare sommarväder så att man kan få tillbaka lite ork! Sol och värme kan ju vara skönt men inte i den här hysteriska omfattningen. Jag längtar efter regn, klar luft och att kunna röra mig utan att bli sjöblöt.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s